Komarniki so primerni za vse vrste oken in vrat


KomarnikiV našem podjetju izdelujemo komarnike po meri za okna in vrata. Okvirji komarnikov po meri so izdelani iz ekstrudiranega aluminija in so prašno barvani, lahko so barvani tudi po RAL lestvici. Tako, da se povsem ujemajo z vašimi okni ali vrati in so popolnoma neopazni. Mrežica komarnikov po meri je črne barve, je zelo tanka, kakovostna in skoraj nevidna. Naši komarniki po meri so zelo zračni in ne zastirajo svetlobe. Primerni so tudi za alergike, ker tanka mrežica ne prepušča cvetnega praha. Komarniki po meri so primerni za vse vrste oken in vrat. Izdelujemo in montiramo jih v vseh merah za klasična okna in za strešna okna. Primerni so za klasična vrata, za drsna vrata in za harmonika vrata. Za vsak tip okna ali vrat je namestitev komarnika po meri takšna, da ne moti odpiranja in zapiranja. Ker so izdelani po merah oken in vrat, je prileganje optimalno. Vsi imajo v vodilih posebno ščetko, ki ima dvojno nalogo. Ščetka ob močnem vetru preprečuje, da bi mrežica komarnika zdrsnila iz vodil in preprečuje, da bi insekti prišli v prostor.


Komarniki za okna ščitijo pred insekti in pred cvetnim prahom


komarniki po meriZa montažo komarnikov na okna lahko izbirate med rolo, plise, fiksnimi in integrirani komarniki izdelanimi po meri. S potegom mrežice se rolo komarnik po meri namesti v končno pozicijo s klik sistemom. Ko rolo komarnik po meri ni v uporabi, ostane mrežica navita v posebni omarici, ki je nameščena na zgornji rob okna. Plise komarnike po meri nameščamo na okna, kjer je na voljo zelo malo prostora. Plise komarniki po meri se lahko odpirajo vertikalno ali horizontalno. Fiksni komarniki po meri se namestijo na pripero oknov s pomočjo inox naslonskih kotnikov pri plastičnih in aluminijastih oknih, za lesena okna se za namestitev uporabljajo stranski čepki. Priporočamo jih takrat, ko so zunanja senčila že montirana in nimajo dovolj vgradnega prostora. Integrirane komarnike po meri lahko vgradimo v rolete, zunanje žaluzije ali v polkna. Kombinacija zunanjega senčila in komarnika po meri je optimalna, saj imate lahko hkrati odprto okno in delno spuščeno senčilo. Prednost integriranih izdelanih komarnikov po meri je, da jih lahko vgradimo naknadno, ko so senčila že montirana.


Poleg okenskih komarnikov je smiselna tudi montaža vratnih komarnikov


Na vrata lahko montiramo rolo, drsni, plise komarnik in vrata komarnik. Drsni komarniki za vrata so primerni za panoramska ali balkonska vrata. Njihov aluminijast profil je pritrjen na okvir obstoječih vrat. Vrata komarnik po meri so primerna za vhodna ali balkonska vrata. Namestijo se na okvir obstoječih vrat ali na vodila rolet z navadnim ali vzmetnim tečajem.