Pestra izbira komarnikov po ugodni ceni v podjetju Strle d.o.o.


Komarniki predstavljajo učinkovito in tudi estetsko ter predvsem zdravo rešitev, ki vas bo ščitila pred vdorom komarjev in drugega mrčesa v prostor. Zaščito nam komarnik nudi brez škodljivih kemičnih sredstev, ki se pri ostali zaščiti proti komarjem sproščajo v zrak, pretok zraka pa kljub uporabi komarnika ostane nemoten, prostor pa je tako zračen.


Komarnik, ki ga boste naročili bo natančno, kakovostno in zanesljivo izdelan


Komarniki, ki vam jih v podjetju Strle d.o.o. ponujamo so kakovostni, trpežni in natančno izdelani. Odporni so na mehanske vplive, ki so jim izpostavljeni in se lahko tako pohvalijo z dolgo življenjsko dobo. Z uporabo kvalitetnih materialov smo njihovo življenjsko dobo še povečali.


Izbira komarnikov v podjetju Strle d.o.o. je široka, cena pa ugodna


V podjetju Strle d.o.o. vam ponujamo komarnike za okna in vrata. Okenski komarnik in komarnik za vrata lahko namestimo na novogradnjo, ponujamo pa vam tudi komarnike v primeru adaptacij starih stavb in drugih gradenj. Odločite se lahko tudi za naročilo rolo komarnika za vrata ali okna. Montaža rolo komarnika je preprosta, komarnik pa vas bo kvalitetno ščitil pred komarji. Prav tako ne spreglejte ponudbe rolet, ki jih lahko naročite pri nas.


KomarnikMontaža komarnikov je enostavna in hitra


Materiali iz katerih so komarniki za vrata in okna narejeni so kakovostni in trpežni, vzdrževanje komarnika pa je preprosto. Najenostavneje je komarnik enostavno posesati in tako odstraniti prah iz rež komarnika. Komarnik lahko očistimo tako, da ga enostavno obrišemo z vlažno krpo.


Oglejte si ponudbo komarnikov na naši spletni strani


Oglejte si ponudbo komarnikov na naši spletni strani in naročite komarnik za okno ali rolo komarnik za balkonska vrata. Na spletni strani ne spreglejte ugodnih cen v ceniku komarnikov z roletami in se odločite za nakup.


Kontaktirate nas lahko tudi po telefonu in po e-pošti


V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot po e-pošti. Na vprašanja vam bomo odgovorili hitro in natančno ter vam tako pomagali do ugodnega nakupa komarnikov, ki bodo natančno ustrezali vašim zahtevam.


Rolo komarnik za vrataVeseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici


Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o nakupu komarnika pogovorite z našimi svetovalci, ki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri komarnika. Povprašate nas lahko o postopku montaže komarnika in o priporočljivem vzdrževanju.