Komarnik fiksni za že nameščena zunanja senčila

Komarnik fiksni je idealen za pogoje, ko pri zunanjih senčilih nimamo dovolj vgradnega prostora. V podjetju Strle uspešno rešujemo vse izzive in v vaš dom prinašamo učinkovito zaščito pred komarji in drugimi insekti. Naši fiksni komarniki za okna so neopazni, saj se popolnoma zlijejo z oknom. Na voljo so različni komarniki: fiksni PVC komarnik, fiksni potopni komarnik in drugi posebni fiksni komarniki. Cena bo nadvse ugodna, montaža pa hitra in enostavna.

Fiksni komarnik za okna namontiramo brez težav

Komarniki (fiksni, vgrajeni ali rolo) so danes nepogrešljivi, in če o njih niste razmišljali že pri nakupu oken, se jih da vgraditi naknadno. Naši fiksni komarniki za okna so primerni za različna okna in jih bomo prilagodili vašim potrebam. Montaža je hitra, čista in preprosta, ter ne potrebuje vrtanja. Pri PVC ali ALU oknih potrebujete fiksni PVC komarnik, ki ga namestimo s pomočjo inox naslonskih kotnikov, pri lesenih oknih pa to uredimo s čepki. Fiksni komarniki za okna so Izdelani so iz izjemno kvalitetne, fine črne mrežice, ki je tako tanka, da ne moti. Komarnik fiksni ne bo zastiral svetlobe, prav tako pa odlično prepušča zrak. Kljub temu, da so fiknsi, jih lahko pozimi brez težav odstranimo.

Komarnik - fiksni in ugodni

Strle komarniki so na voljo ugodno, saj jih razvijamo in izdelujemo sami. Velika prednost naših komarnikov (fiksnih in drugih) je v tem, da zadržujejo tudi cvetni prah in so tako odlični za alergike. Naročite torej nove fiksne komarnike cene in kvalitete v najboljšem razmerju.

fiksni komarnik za oknakomarnik fiksni