Komarnik za VRATa: harmonika, krilni in drugi komarniki

 

Komarniki za vrata (harmonika oziroma plise komarniki, krilni komarniki in drugi tipi), ki so proizvod podjetja Strle, vas ne bodo razočarali. Pri nas lahko kupite vrhunski komarnik za vrata – harmonika, drsni, krilni komarniki idr. Za vas poiščemo najboljši komarnik. PVC vrata in vrata iz drugih materialov tako ohranijo funkcionalnost, obenem pa bo zagotovljena zaščita pred vdorom mrčesa, kar je seveda osnovna naloga, ki jo ima komarnik. Harmonika, krilni komarniki za vrata in drugi tipi se lahko namestijo na vhodna ali balkonska vrata. Možna je tudi namestitev na vodila rolete. Komarnik (harmonika, krilni ali po izbiri), naročen pri nas, bo izjemno kakovosten. Navdušila pa vas bo tudi cena za komarnik za vrata – harmonika, krilni komarnik za vrata itn.

komarniki za balkonska vrata

 

Kako izbrati pravi komarnik za vrata: harmonika in druge možnosti

Večina ljudi se danes zaveda, kako praktičen je okenski komarnik. PVC okna in druge vrste oken imajo pogosto tudi ustrezen komarnik, ki se lahko vgradi tudi v rolete. Komarnik za vrata (npr. harmonika ali krilni komarnik) pa po drugi strani še ni tako razširjen, kar je napaka, saj ima mrčes še vedno možnost enostavnega vstopa v vaš dom. Tako je zelo priporočljivo, da ob opremljanju doma mislite tudi na komarnik za vrata. Harmonika oziroma plise komarnik je dobra rešitev za nekoliko večja vrata, PVC in druga. Komarnik harmonika pride v poštev  pravzaprav povsod, kjer ni prostora za rolo ali krilni komarnik za (PVC in druga) vrata. Harmonika komarnik je zelo praktičen tudi za odprtine, ki niso povsem pravilnih oblik. Tako se vam ni treba odpovedati ideji, da bi namestili komarnik. Harmonika komarnik za vrata in drugi modeli iz naše ponudbe (krilni komarniki, rolo itn.)  so izdelani iz estrudiranega, prašno barvanega aluminija. Rezultat je izjemno obstojen, na različne manj ugodne razmere odporen komarnik. Harmonika komarnik je seveda kot nalašč za kombiniranje s harmonika vrati – za harmonika vrata je sicer primeren tudi drsni komarnik. Harmonika vrata se običajno nameščajo tam, kjer ni prostora za klasična vrata, zato tu krilni komarniki verjetno ne bi bili ustrezni.

 

komarniki za vrata

 

 

Najboljši komarnik za vrata: harmonika in krilni komarnik po ugodni ceni

Še vedno niste povsem prepričani, kateri komarnik za vrata izbrati – harmonika, krilni  ali katero izmed drugih izvedb? Imate morda rolete, komarnik pa želite vgraditi vanje (integrirani komarnik oz. rolete s komarnikom)? Z veseljem vam priporočamo za vas najustreznejši komarnik. PVC in drugi materiali vrat so povsem kompatibilni s komarniki – harmonika, krilni in drugi komarniki vrhunske kakovosti so na voljo po zelo dostopni ceni!

 

Več o izdelavi komarnikov si preberite tukaj: http://www.strle.net/izdelava-komarnikov