KomarnikiKomarniki – velika izbira v podjetju Strle d.o.o.


V podjetju Strle d.o.o. vam ponujamo kakovostne in trpežne komarnike, ki vas bodo ščitili pred vdorom komarjev in ostalega mrčesa v prostor. Komarnik omogoča, da se prostor kljub zaščiti ves čas zrači, bivanje pa je tako kljub namestitvi komarnikov prijetno in kakovostno. S komarniki dosežemo zaščito pred komarji brez škodljivih kemičnih sredstev, ki jih sprošča večina ostalih sredstev proti komarjem.


Kakovost, natančnost izdelave in trpežnost so prednosti s katerimi se lahko pohvalijo naši komarniki


Komarniki, ki jih v podjetju Strle d.o.o. izdelujemo so kakovostni, natančno izdelani in trpežni. Ob izdelavi komarnikov uporabljamo kvalitetne materiale, ki komarnikom zagotovijo dolgo življenjsko dobo.

 komarniki po meri

Izbirajte med različnimi tipi komarnika


Pri nas lahko izbirate med veliko različnimi komarniki. Lahko se odločite za nakup komarnikov za okna ali vrata. Izdelamo vam tudi komarnike po meri. Vgradni komarniki so praktični ter kakovostni in cenovno ugodni. Ponujamo vam komarnike za novogradnje pa tudi komarnike za adaptacijo v starejše stavbe.


Vgradni komarniki so enostavni za vzdrževanje


Komarniki so enostavni za vzdrževanje. Navadno je dovolj že, da jih posesamo in tako odstranimo umazanijo, ki se zadržuje v režah komarnika. Lahko se odločimo tudi za čiščenje z vlažno krpo. Ker so odporni na vremenske in mehanske vplive se lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo in s kvalitetnim delovanjem.


Na naši spletni strani si lahko ogledate široko ponudbo komarnikov in rolet


Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi kvalitetno izdelanih komarnikov za okna in vrata, ki jih lahko kupite pri nas. Ne spreglejte ugodnih cen v ceniku vgradnih komarnikov in se odločite za nakup.


V primeru dodatnih vprašanj smo vam dosegljivi po telefonu in po e-pošti


V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo na vprašanja hitro in natančno odgovorili in vam tako pomagali do pravilne odločitve pri nakupu komarnika za okna v vašem domu.


V naši poslovalnici se lahko pogovorite tudi o ceni ponudbe komarnikov po meri


Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer vas bodo pričakali prijazni prodajalci, ki vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam glede komarnikov še zastavljajo. Povprašate nas lahko o montaži vgradnih komarnikov in o njihovem vzdrževanju ter se hkrati na lastne oči prepričate o kvaliteti komarnikov.