Komarniki in rolete s komarniki – cenik je pri nas zares ugoden!

 

Komarniki so idealna zaščita doma pred mrčesom. V primerjavi s pršili proti insektom so komarniki precej bolj zdrava in praktična možnost. Čeprav so komarniki na ceniku oziroma papirju dražja opcija, pa lahko z njimi dolgoročno prihranite ogromno denarja. Danes so vam na voljo različni komarniki – tudi integrirani komarniki za zunanje žaluzije in rolete (cenik je lahko zelo ugoden). Komarniki se tako prilagodijo vašim konkretnim potrebam. Vse potencialne vhode za mrčes lahko učinkovito zaščiti kakovosten komarnik za balkon. Možnosti so praktično neomejene – še posebej praktična rešitev so denimo lahko rolete s komarniki. Cenik rolet s komarniki in cenik drugih proizvodov, ki smo ga za vas pripravili v podjetju Strle, vas bo prepričal. Na našem ceniku vaš čakajo resnično ugodni komarniki, rolete s komarniki idr. Cenik je še bolj razveseljiv, ko ugotovite, da sodi vsak komarnik – za balkon ali okna – s cenika v najvišji kakovostni razred.

 

fiksni komarniki

Izjemno kakovostni komarniki, ki izstopajo iz povprečja

Danes je pri opremljanju doma skoraj nujno misliti tudi na komarnik. Balkon oziroma balkonska vrata ter različna okna so namreč kot nalašč za vstop mrčesa v vaš dom. To pa lahko enostavno preprečijo kakovostni komarniki ali denimo rolete s komarniki. Cenik je običajno tisto, kar najbolj zanima kupce – vendar pa je na srečo lahko tudi cenik najboljših komarnikov ali rolet s komarniki zelo ugoden. Senčila (rolo zavese, žaluzije, rolete …) in komarniki predstavljajo osnovne proizvode, ki jih ponujamo v našem družinskem podjetju. Ker so žaluzije, rolete in komarniki ter drugi proizvodi produkt našega lastnega razvoja, je zagotovljena vrhunska kakovost, navdušil pa vas bo tudi cenik. Na ceniku najdete različne rolete, komarnike in žaluzije. Med komarniki so to lahko denimo drsni, plise, rolo, fiksni ali vrata komarnik (balkon). Naši komarniki so izdelani iz praktično nevidne mrežice, ki prepušča zrak in svetlobo. Obenem vas na našem ceniku čakajo komarniki in rolete s komarniki, ki so kot nalašč za alergike, saj prestrezajo cvetni prah. Vsak komarnik (za balkon ali okna) je opremljen z aluminijastim, prašno barvanim profilom, kar zagotavlja izjemno obstojnost.

 

komarniki za vrata

Tudi integrirani komarniki (rolete s komarniki idr.) – cenik, ki navdušuje

Rolete in komarniki lahko gredo z roko v roki. S tem imamo v mislih rolete z integriranimi komarniki. Cenik, ki vam ga ponujamo, vas bo navdušil z zelo ugodnimi cenami. Nudimo pa vam tudi strokovno svetovanje. Ob opremljanju doma stranke vedno opozorimo, da je smiselno, da se v zunanja senčila namestijo integrirani komarniki (žaluzije ali rolete s komarniki). Cenik in kakovost naše ponudbe sta prepričala že mnoge!