Komarniki za okna  po ugodnih cenah: rolo ali fiksni

Komarniki za okna odličnih cen so na voljo pri podjetju Strle. Produkte razvijamo in izdelujemo sami, zato jih lahko ponudimo ugodno. V naši ponudbi najdete izvrstne rolo komarnike za okna in fiksne komarnike za okna. Naj vam zagotovimo, da bo prav za vse komarnike za okna cena nizka, kvaliteta pa visoka.

Rolo komarniki za okna ali fiksni komarniki?

Rolo komarniki za okna zelo enostavni za uporabo, saj jih namestite s potegom mrežice in klik sistemom na želeni poziciji. Kadar rolo komarnika za okno ne potrebujete, ostane mrežica navita v omarici na zgornjem robu. Komarniki za okna ugodne cene imajo nameščeno posebno antiwind ščetko, ki od sunkih vetra preprečuje, da bi mrežica zdrsnila iz vodil. Rolo komarnik za okno vedno ostaja lepo napet. Fiksni komarniki za okna pa so primerni za že nameščena zunanja senčila, ki nimajo dovolj vgradnega prostora. Njihova montaža je hitra, čista in ne zahteva nikakršnega vrtanja. Komarnik za okna je pozimi mogoče enostavno odstraniti.

Komarniki za okna: cena in kvaliteta v najboljšem razmerju

Naši komarniki so izdelani iz vrhunskih materialov in po visokih tehničnih standardih, ki smo jih razvili z leti zkušenj. Tako kljub temu, da je za komarnike za okna cena nizka, kvaliteta zagotovo ne izostane. Komarniki so danes nepogrešljivi del doma in najbolj učinkovit sistem varovanja pred insekti. Strle komarniki za okna po super cenah pa slovijo tudi po zaščiti pred cvetnim prahom. Olajšajte si bivanje z našimi fiksnimi ali rolo komarniki za okna. Cena je ugodna kot še nikoli.

komarniki za okna cenarolo komarniki za okna