Najugodnejša cena montaže rolet – slovenska kakovost

Nabor ponudnikov različnih možnosti montaže rolet na trgu je ogromem – zato je odločitev za pravo podjetje lahko zahtevna. Vsi želimo za ugodno ceno dostopati do kakovostnih produktov, ki nam bodo služili vrsto let. Pri Strle d.o.o. smo razvili edinstven način proizvodnje in prodaje senčil, ki zagotavljata najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Ker vse izdelke proizvajamo sami in s tem nismo odvisni od zunanjih parnerjev, lahko kupcem zagotovimo najudonejšo ceno montaže rolet! Možna je naknadna montaža rolet ali pa montaža na novogradnjo.

 

Montaža rolet Strle: kakovostna in obstojna senčila

Prepričani smo, da bodo naša senčila navdušila tudi najbolj zahtevne naročnike! Zagotavljamo namreč:

  • Učinkovito senčenje
  • Zatemnitev
  • Varnost
  • Preprosto vrzdrževanje
  • Ugodno ceno rolet

Naše rolete se lahko montira na novogradnje, prav tako pa je možna tudi montaža rolet na obstoječa okna. Ponujamo zelo pester izbor omaric rolet in barv lamel. Naše rolete so narejene pretežno iz aluminija in polnjene s poliuretanskim polnilom, zato zagotavljajo izjemno dobro toplotno in zvočno izolativnost. Z montažo rolet Strle boste toplotne izgube zmanjšali do 30%!

Neomejene možnosti za ugodne cene montaže rolet

 

Cena montaže zunanjih rolet

 

V naši ponudbi najdete 4 vrste rolet.

- Rolete KUBO: prepoznavne po vidni omarici ter 20 ° naklonom spodnje stranice omarice. Vanjo lahko vgradimo komarnik z anti-wind sistemom, ki bo prepričil prihod insektov in mrčesa v naše prostore. Vanjo lahko vgradimo tudi protivlomni sistem za še večjo varnost vašega bivanja
- Rolete VIVEDO: gre za predokenski roletni sistem, primeren za novogradnje, možna pa je tudi montaža rolet na obstoječa okna. Zaradi edinstvene polkrožne oblike so izjemno elegantne in imajo lahek dostop vzdrževanja. Možna je regulacija ročno ali z elektromotorjem.
- Rolete INTEGRO: sestavlja jih zaprta, v izolirani rob preklade nameščena omarica. Le-ta pri vgradnji fasade ostane povsem nevidna. Dobavljiva v standardnih barvah ter po naročilu v katerikoli barvi RAL lestvice.
- Rolete VARIANT: gre za nadokenski sistem, PVC omarice se od zunaj ne vidi. Je univerzalna in izjemno prilagodljiva, tako kot pri vseh naših roletah je možna vgradnja komarnika z anti-wind sistemom ter tudi posebnega varnostnega sistema proti vlomom.

 

Montaža rolet vrhunske kakovosti tudi za vaš dom!

Cena montaže rolet vedno znova navdušuje naše naročnike, zato vas vabimo, da tudi sami pošljete brezplačno povpraševanje preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani. Naša prijazna ekipa bo z individualnim pristopom poskrbela, da skupaj najdemo najugodnješo rešitev za vaš dom! Na nas se lahko obrnete tudi, ko potrebujete popravilo žaluzij!

 

Naknadna montaža zunanjih rolet