Najcenejši komarniki za učinkovito in zdravo zaščito pred insekti


najcenejši komarnikiStrle d.o.o. je družinsko podjetje, ki ima več kot desetletno tradicijo pri izdelovanju najcenejših komarnikov in zunanjih ter notranjih senčil. Nudimo ugodne komarnike za strešna okna, vrata, drsne in fiksne komarnike, ali pa naredimo komarnike po naročilu. Naša prednost je v tem, da smo zaradi lastnega razvoja in izdelave senčil in komarnikov uspeli znižati ceno produktov in so zato naši komarniki poceni, a še vedno dosegajo izjemno kakovost. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato upoštevamo vse njihove želje in jih poizkušamo prilagoditi možnostim na objektu. V kolikor tudi vi želite  komarnike za okna ali vrata, se vam ni potrebno peljati v Ljubljano, ampak nas obiščite v industrijski coni Podskrajnik, v bližini Cerknice.


Najcenejši komarniki za ugodno bivanje v vašem domu


komarniki po naročiluMogoče se vam ne zdi, da so komarniki zelo pomembna stvar pri opremljanju vašega doma, a ko boste imeli prvič težave z insekti, se boste tega še kako zavedali. V podjetju Strle d.o.o izdelujemo najcenejše komarnike vseh vrst: rolo komarnike, drsne in fiksne komarnike, plise komarnike, vrata. Izdelani so iz tanke, kakovostne in fine mrežice črne barve, ki je nameščena na oknu ali vratih in je nemoteča. Kar je še bolj pomembno, poceni komarniki Strle ne zastirajo svetlobe, a obenem odlično prepuščajo zrak, a prestrezajo cvetni prah in so zato izjemno primerna rešitev za alergike. Poleg komarnikov iz kataloga izdelujemo tudi komarnike po naročilu. Vsi naši izdelki so izredno kakovostni, narejeni iz aluminija in prašno barvani, kar nudi dolgo obstojnost. Lasten razvoj in izdelava nam omogočata, da imamo kljub kakovosti, na trgu najcenejše komarnike.


Komarniki po naročilu – upoštevamo vaše želje


V našem podjetju se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato izdelujemo komarnike po naročilu, kjer upoštevamo vaše želje in ideje. Včasih se želje in realnost na objektu ne ujemajo, a naš cilj je, da z estetskimi in funkcionalnimi rešitvami vseeno poizkušamo narediti, kar ste si zamislili. Naši svetovalci si vzamejo čas, tako v pisarni, kot na terenu, opravijo meritve in najdejo najboljšo rešitev za najcenejše komarnike. Ko je proizvodnja komarnikov po naročilu zaključena se z vami dogovorimo za dan montaže.


V kolikor potrebujete komarnike tudi vi, pa ne veste ali izbrati komarnik za strešna okna ali vrata, drsni ali fiksni komarnik, nas kontaktirajte in svetovali vam bomo, katera izbira je najboljša. Ne vozite se v Ljubljano: komarnike za okna ali vrata lahko dobite v Cerknici. In zapomnite si - najcenejši komarniki so doma pri Strle d.o.o.