Popravila rolet za okna – najboljša rešitev za vaš dom!

Je prišel čas za popravilo rolet, pa ne veste, katera izbira je tista prava? Želite zgolj najboljšo kakovost za vaš dom, pa hkrati za to ne želite odšteti celega premoženje? Spoznajte Strle d.o.o., vaš slovenski proizvajalec vrhunskih senčil! Zaradi lastne proizvodnje, si lahko privoščimo najnižje cene rolet za okna na trgu, nudimo pa tudi izjemno ugoden cenik žaluzij!

 

Vrednote podjetja, ki vodijo v vrhunske proizvode – rolete za okna 

Popravilo roletPopravilo rolet ni nujno stresna in dolgotrajna aktivnost! Pri Strle d.o.o. se skupaj potrudimo, da za vaš dom najdemo najboljšo rešitev, ki bo vašemu domu prinesla dodatno udobje bivanja. Z individualnim pristopom do vseh strank in predanostjo delu predstavljamo konkurenčnega tekmeca tako doma kot tudi v tujini. Nad našimi izdelki se navdušujejo stranke v Avstriji, Švici, Italiji in Rusiji, prejeli pa smo tudi prestižno lokalno priznanje na 49. Mednaronme sejmu obrti in podjetnosti v Celju (Bronasto priznanje za rolo komarnik). Vsak dan znova se trudimo, da našim naročnikom olajšamo popravilo rolet za okna in jim nudimo vrhunsko storitev.

 

Ugodne cene okenskih rolet nagrajene slovenske kakovosti!

Roleta za oknoKo pride čas za popravilo rolet za okna, imate pri nas na voljo 4 vrhunske vrste rolet:
- Rolete KUBO: prepoznavne po vidni omarici ter 20 ° naklonom spodnje stranice omarice.
- Rolete VIVEDO: gre za predokenski roletni sistem, primeren za novogradnje, možna pa je tudi montaža rolet na obstoječa okna. Zaradi edinstvene polkrožne oblike so izjemno elegantne in imajo lahek dostop vzdrževanja.
- Rolete INTEGRO: sestavlja jih zaprta, v izolirani rob preklade nameščena omarica. Le-ta pri vgradnji fasade ostane povsem nevidna. Dobavljiva v standardnih barvah ter po naročilu v katerikoli barvi RAL lestvice.
- Rolete VARIANT: gre za nadokenski sistem, PVC omarice se od zunaj ne vidi. Je univerzalna in izjemno prilagodljiva.
Vse vrste rolet omogočajo dodatno vgradnjo komarnika z anti-wind sistemom. Le-ta preprečuje vstop insektov in mrčesa v vaše prostore. Poleg tega vam lahko vgradimo tudi protivlomni sistem za dodatno varnost vašega bivanja. Pri vseh roletah je možna tako ročna regulacija, kot tudi upravljanje z motorjem. Prilagodljivost omogoča, da lahko naročite tako rolete za balkon kot tudi za okna.

 

Popravilo rolet za okna – preprosto, hitro in kakovostno

Strle d.o.o. je družinsko podjetje s tradicijo! Imamo vpogled v izdelavo vsakega našega izdelka in s tem zagotavljamo izjemno kakovost. Naše stranke so navdušene nad našo odzivnostjo in hitrostjo izdelave ter se vedno znova vračajo k nam!