Rolo komarnik za enostavno uporabo in lep izgled

Rolo komarniki za okna  in vrata po odličnih cenah so na voljo pri podjetju Strle z večdesetletno tradicijo. Sami razvijamo in izdelujemo senčila in komarnike, zato jih lahko ponudimo izjemno ugodno. V ponudbi komarnikov je čedalje več povpraševanja po rolo komarnikih oz. roletah s komarniki, saj so zelo enostavna rešitev za zaščito pred insekti za vsak dom.

Rolo komarniki za okna: montaža in delovanje

Komarniki na rolo so zelo enostavni za uporabo, saj jih namestite samo s potegom mrežice in klik sistemom na želeni poziciji. Kadar rolo komarnika za okno ne potrebujete, ostane mrežica navita v omarici na zgornjem robu okna. Tako sta okno in okenska polica še vedno popolnoma fukcionalna. Naši rolo komarniki za okna imajo nameščeno še posebno antiwind ščetko, ki ob sunkih vetra preprečuje, da bi mrežica zdrsnila iz vodil. Komarnik na rolo vedno ostaja lepo napet.

Kvalitetni rolo komarnik za vrata ali nestandardne dimenzije

Rolete s komarniki so zelo uporabne tudi za balkonska vrata. Na vašo željo sicer izdelujemo rolo komarnike za okna različnih dimenzij, torej po meri. Poskrbeli bomo tudi za kvalitetno in hitro montažo. Naši komarniki so izdelani iz vrhunskih materialov in po visokih ehničnih standardih, ki smo jih sami razvili z leti izkušenj. Fiksni komarnik ali pa rolo komarnik je danes nepogrešljiv del doma. Da je za rolete s komarniki cenik zelo ugoden, se prepričajte kar sami in nas še danes kontaktirajte, da se čim prej zavarujete pred nadležnim mrčesom. 

rolo komarniki za oknarolo komarnik