Ameriška vrata – vratni komarnik za balkonska in vhodna vrata

Ameriška vrata komarnik je najboljša rešitev za vhodna in balkonska vrata. Komarnik odlično preprečuje vstop komarjem in ostalemu mrčesu, ki nam ne pusti spati v vročih poletnih nočeh. Vratni komarnik se namesti zelo enostavno, učinkovitost pa je neprecenljiva, saj vam ne bo treba več neprestano držati časopisnega papirja v rokah in čakati na popoln udarec. Vratni komarnik »ameriška vrata« vam omogoča, da lahko ob večerih brez skrbi uživate ob odprtih balkonskih vratih. V našem podjetju so na voljo komarniki za vrata in okna, zato nas obiščite!

Vratni komarnik, učinkovita zaščita pred mrčesom, je lahko:

Rolo vratni komarnik: komarnik ima vgrajeno vzmet in se lahko pomika navzgor ali navzdol kot roletaintegrirani vratni komarnik; ta komarnik je nameščen med balkonska vrata in roleto ali žaluzijo. Ta komarnik za balkonska vrata pa ima še to prednost, da nima dodatnih vodil, drsni vrata komarnik; drsi po profilu, ki je pritrjen na okvir balkonskih ali drugih vrat, in krilna vrata komarnik, ki ga mnogi imenujejo tudi ameriška vrata komarnik oziroma vratni komarnik.  

Ameriška vrata komarnik nudi zelo učinkovito prezračevanje

Ameriška vrata komarnik ali krilni vratni komarnik je primeren za balkonska ali vhodna vrata, ki se pogosto odpirajo.. Vrata komarnik (vratni komarnik) ima dve možnosti namestitve in sicer na vodila za rolete ali pa na okvir balkonskih vrat. Prav tako sta tudi načina pritrditve na vrata dva. Če ameriška vrata komarnik pritrdite s pantom na vzmet, se le ta samodejno zapirajo za vami. Ameriška vrata komarnik pa lahko namestimo tudi z navadnimi panti. Vratni komarnik mora biti natančno pritrjen, saj lahko drugače ob robu ostanejo majhne odprtine. Da se komarjem niti po naklučju ne bi uspelo prebiti skozi vratni komarnik, imajo ameriška vrata komarnik za rešitev tega problema po celotnem obodu okvirja nameščeno ščetko, ki prepreči insektom vstop ob straneh. Če balkonska vrata pogosto odpirate, je vratni komarnik »ameriška vrata« idealen za vaš dom.