Bronasto priznanje za rolo komarnik na 49. MOS

Letos smo se udeležili 49. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti v Celju, saj smo se želeli predstaviti še širši slovenski in tuji skupnosti. Ker smo inovativno in razvojno naravnano podjetje in ker verjamemo v svoje produkte, smo se prijavili na razpis za podeljevanje Priznanja za celostno predstavitev dejavnosti, projektov in programov znotraj MOS.

V čast nam je, da je kakovost in inovativnost naših produktov prepoznala tudi komisija MOS Celje, ki so jo sestavljali g. Aleš Lisac, g. Borut Pregelj in ga. Sergeja Marjanovič.

Komisija MOS Celje nam je dodelila bronasto priznanje za ROLO KOMARNIK STRLE, saj ga je prepoznala kot efektivno in estetsko rešitev proti mrčesu.

Rolo komarnik STRLE ima veliko prednosti: sestavljajo ga črna mrežica, posebna ANTIWIND ščetka ter zavora. Zaradi take sestave je naš rolo komarnik na vašem oknu manj opazen. Antiwind ščetka preprečuje, da bi mrežica ob prepihu zdrsnila iz vodil komarnika. Zavora, ki jo v rolo komarnik vgrajujemo pa omogoča, da se komarnik elegantno navije v svojo omarico.

 

Bronasto priznanje na mednarodnem sejmu obrti MOSBronasto priznanje za rolo komarnik

VEČ O PODJETJU

VEČ O KOMARIKIH STRLE