Naročnik senčila STRLE d.o.o., CERKNICA

strle logo

Podjetje Strle se lahko ponaša z dolgoletno tradicijo izdelave zunanjih in notranjih senčil ter komarnikov. Njihovi izdelki imajo dolgo življenjsko dobo, so kakovostni in izjemno estetskega videza. Delujejo tako na slovenskem kot na evropskem trgu. 
 

IZDELAVA IN PRENOVA INTERNETNIH STRANI Z VSI.SI

Strle je dolgoletna stranka, ki se je odločila tudi za prenovo spletne strani. Izdelavo spletne strani smo v tesnem sodelovanju prevzeli Vsisi d.o.o. Ker je bila obstoječa stran že zgrajena na istem CMS-u (sicer veliko starejše verzije) je bila migracija vsebin hitra in enostavna. Izdelava spletne strani v CMS-u novejše verzije stranki omogoča vse funkcije kot jih je bila že vajena, obenem pa doda številne nove. Internetna stran se je ob izdelavi povsem prenovila. Sedaj je minimalistična, čistih linij, zgrajena po najnovejših modnih smernicah za spletne strani. Stran je tudi ustrezno optimizirana  za doseganje dobrih rezultatov v Google iskalniku. Naša cena izdelave internetnih strani je konkurenčna, natančno pa jo določimo v zvezi z vašimi željami, potrebami in specifiko dela.

 

strle stranVSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A

1000 Ljubljana

 

http://www.spletnidonos.si/ 

E-mail: info@vsi.si

Tel: 05 907 59 28

  

Izdelavo in optimizacijo spletne strani za Google so nam zaupali še:

Izdelava spletne strani Avtoservis TotalIzdelava spletne strani TindeIzdelava spletne strani Kuhinje ErjavecIzdelava spletne strani MobicomIzdelava spletne strani KovaIzdelava spletne strani Sense