Komarnik za balkonska vrata - enostavno brez mrčesa

Komarnik za balkonska vrata  je učinkovit sistem za obrambo pred vsemi vrstami mrčesa. Naša prednost je, da zadržuje tudi cvetni prah, kar olajša življenje alergikom. V podjetju Strle komarnike (balkonska vrata, okna in drugo) razvijamo in izdelujemo sami in so unikat. Prav tako s tem lahko zagotovimo ugodno ceno za naše stranke. Komarniki za balkonska vrata se namestijo hitro in enostavno, zato ne bo velikega posega v stanovanjski prostor.

Komarniki za balkonska vrata najvišje kvalitete

Komarniki za balkonska vrata imajo nihajno odpiranje in jih nameščamo na balkonska in vhodna vrata stanovanj. Omogočajo lahek prehod in imajo poseben magnetni sistem, ki zagotavlja da se vrata ob prepihu ne bodo odprla. Komarniki za balkon za pogosto tudi drsni. Drsna vrata gladko drsijo po aluminijastem profilu, ki ga pritrdimo na okvir obsoječih vrat. Komarnik za balkonska vrata vrat ne omejuje, ampak samo dopolnjuje.  Kotni spoji okvirja komarnika za balkon so mehansko spojeni, tako je komarnik za balkonska vrata močnejši. Ne glede na vrsto komarnika balkonskih vrat - cena je pri nas vedno ugodna.

Komarnik za balkonska vrata za enostavno prehajanje

Komarniki za balkonska vrata na magnet so v zadnjem času zelo iskani, saj so izvrstna rešitev za enostaven prehod iz prostora in nazaj. Odlični so tudi za velika panoramska vrata. Vsak naš komarnik za balkonska vrata ima fino črno mrežico, ki je moti pogleda in ne zastira svetlobe. Prav tako odlično prepušča zrak. Naše izdelke vam seveda tudi namestimo. Naročite komarnike balkonskih vrat (cena zelo prijazna) v podjetju Strle in zagotovo boste zadovoljni.

komarnik za balkonska vratakomarniki za balkonska vrata