Komarniki za vrata – rolo komarniki in komarniki na magnet

Komarniki so učinkovita zaščita proti komarjem, saj nam zraven tega, da nas ščitijo pred vbodi komarjev brez pomoči škodljivih kemičnih sredstev, omogočajo tudi dotok svežega zraka v prostor. Komarniki nas ne varujejo le pred komarji, ampak poskrbijo tudi, da v prostor ne vstopajo druge žuželke.

 

Komarniki za vrata predstavljajo učinkovito zaščito pred vdorom žuželk

Komarniki za vrata, ki jih ponujamo v podjetju Strle d.o.o., so primerni tako za novogradnje, kot tudi za adaptacije pri starejših gradnjah. Montiramo jih lahko na površino zidu, pa tudi na okenski okvir.

 

Komarniki za vrata so kakovostni in trpežni

Materiali iz katerih komarniki za vrata sestojijo so kakovostni in trpežni, vzdrževanje pa je minimalno. Najenostavneje je, da komarnike posesamo, lahko pa jih obrišemo tudi z vlažno krpo, s katero pobrišemo tudi okvir. Življenjska doba komarnikov za vrata je ob pravilnem vzdrževanju dolga, komarniki za vrata pa vas bodo ščitili pred nadležnimi piki komarjev in to brez uporabe škodljivih kemičnih spojin.

 

Rolo komarniki – praktični in obstojni

V podjetju Strle d.o.o. vam ponujamo nadvse praktičen rolo komarnik. Rolo komarnik je odlična rešitev za okna, skozi katera posegamo navzven. Ko komarnik dvignemo, se – podobno kot roleta – navije v omarico in nas ne ovira.

Vodila in omarica rolo komarnika zagotavljata trajnost in kakovost vaše naložbe, saj sta izdelana iz kakovostnih materialov, ki so trajni, način vzdrževanja rolo komarnika pa je preprost. Mreža komarnika je izdelana iz posebnih steklenih vlaken, ki komarniku še podaljšajo življenjsko dobo.

rolo komarnikikomarniki vrata

 

Odločite se lahko tudi za nakup komarnika za vrata na magnet

Ponujamo vam tudi komarnike za vrata na magnet. Komarniki na magnet so narejeni iz kakovostnih in obstojnih materialov, naročite pa jih lahko v različnih barvah.

V podjetju Strle d.o.o. lahko komarnike naročite poceni. Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o ugodnih cenah komarnikov. Za dodatna vprašanja smo na voljo tudi po telefonu in e-mail naslovu. Odgovorili bomo hitro in natančno. Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko s strokovnjakom pogovorite o komarnikih za vrata, rolo ali magnetnih komarnikih. Povprašate ga lahko tudi po ceni komarnikov, prijazen prodajalec pa vam bo pokazal tudi komarnik za balkonska vrata, ki vam ga ponujamo.