Pravno obvestilo STRLE d.o.o.

Pravno obvestilo velja za spletno stran www.strle.net.

Vse pravice so pridržane. Informacije in fotografije ter katalogi na elektronskem naslovu www.strle.net so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine družbe Strle d.o.o.

Vse informacije in fotografije, ki jih najdete na spletni strani www.strle.net so informativne narave ter so avtorsko zaščitene. Podjetje Strle d.o.o. se bo trudilo za optimalno delovanje svoje spletne stani, vendar ne prevzema  odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo www.strle.si. Obiskovalci spletne strani www.strle.net jo uporabljajo na lastno odgovornost. Podjetje Strle d.o.o. ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na www.strle.net ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Podjetje Strle d.o.o. niti ne more biti odgovorno za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi obiska spletne strani ali kakršnekoli njene uporabe.

Produkti, ki so predstavljeni na spletni strani www.strle.net so del ponudbe podjetja Strle d.o.o., ki se zaradi njihovega razvoja in optimizacije ves čas spreminja. Za točno in ažurno ponudbo in informacije se obrnite na nas osebno.

Vse informacije in fotografije produktov, ki jih proizvajamo v podjetju Strle d.o.o. ter prikazi njihove nameščenosti na objektih, so informativne narave. Namenjeni so vaši osebni domači rabi za nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsaka druga uporaba, kot je kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na www.strle.net ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa www.strle.net za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.


Podjetje Strle d.o.o. lahko po potrebi kadarkoli spremeni to pravno obvestilo. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Družba Strle d.o.o. zbira podatke o uporabi spletne strani www.strle.net in sicer predvsem podatke o obiskanosti (intenziteta, časovna razporeditev, čas porabljen na naši spletni strani ipd.). Vsi navedeni podatki pa ne omogočajo vpogleda v osebne podatke obiskovalcev ampak so namenjeni lastni uporabi podjetja Strle d.o.o.

Osebni podatki, ki jih obiskovalec navede v obrazcu Kontaktirajte nas pa so  namenjeni izključno kontaktiranju z namenom odgovarjanja na vprašanje obiskovalcev spretnih strani in z namenom pošiljanja zahtevane ponudbe s strani.