Žaluzije Strle – kakovostna zunanja senčila po ugodni ceni


V družinskem podjetju Strle d.o.o. imamo več desetletno tradicijo izdelovanja žaluzij in ostalih zunanjih ter notranjih senčil. Poleg domačega trga izdelke izvažamo v sosednje države Italija, Hrvaško in Avstrijo, skupaj z našimi partnerji pa tudi v Nemčijo, Švico in Rusijo. Naše glavno vodilo je nenehen razvoj že obostoječih produktov, ter obenem iznajdba novih. Ravno lasten razvoj nam je omogočil, da smo lahko spustili cene naših izdelkov in omogočili našim strankam najcenejše zunanje žaluzije, saj se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu. Obiščite našo spletno stran in poiščite akcije naših zunanjih žaluzij, izbirate lahko med zunanjimi žaluzijami brez vrvic ali vrvicami, obenem pa so naše zunanje žaluzije različnih dimenzij primerne za vsak prostor.

notranje žaluzijezunanje žaluzije


Žaluzije ustvarijo prijetno klimo v bivalnem prostoru


V podjetju Strle d.o.o. proizvajamo vse vrste zunanjih senčil: rolete, ki predstavljajo investicijo minimalnega vložka za maksimalen efekt, polkna, ki so aluminijasta za lažje vzdrževanje, tende za prijeten oddih z družino, screene za poslovne prostore in žaluzije. Nudimo najcenejše zunanje žaluzije, pri katerih lahko prilagajate višino le-te in naklon lamele. Če poenostavimo, večate ali manjšate lahko pokritost odprtine okna ali vrat in imate tako svetel a ne prevroč prostor. Žaluzije Strle lahko montiramo na novogradnje, ali pa jih vgradimo na že obstoječe objekte, pri katerih lahko izbirate ali boste imeli vidno omarico ali podometno ali pa boste imeli zunanje žaluzije brez vrvice ali z vrvico. Vsaki stranki se posvetimo posebej, vzamemo si dovolj časa za svetovanj, upoštevamo želje, rezultat pa je kvaliteten izdelek, ki zadovolji želje in potrebe strank.


Najcenejše zunanje žaluzije različnih oblik in barv


V naši ponudbi zunanjih žaluzij lahko izbirate med različnimi oblikami lamel z različnimi lastnostmi. Lamela T80 ima sploščen stranski rob, lamela Z90 omogoča boljšo zatemnitev prostora, lamela C80 ima zaokroženo obliko in omogoča hitro sušenje, lamela S90 pa je stabilna v primernu vetra. Žaluzije so na voljo v standardnih barvah, v kolikor želite pa se barva lahko prilagaja barvi fasade ali okna po RAL barvni lestvici. Vsi aluminijasti profili in lamele so prašno barvani, odporni na zunanje dejavnike, obstojni in imajo moderen izgled. Ne glede na to za katero vrsto ali dimenzijo zunanjih žaluzij se odločite, imamo v našem podjetju najcenejše zunanje žaluzije. To nam omogočata lasten razvoj in izdelava produktov. V kolikor ne verjamete, preverite našo spletno ponudbo in akcije zunanjih žaluzij. ali pa se oglasite v podjetju. Najcenejše zunanje žaluzije so doma pri Strle d.o.o.