Zunanje žaluzije z vidno omarico

Zunanje žaluzije so idealna senčila, saj lahko z njimi prilagajamo količino svetlobe v prostoru, brez da bi prostor popolnoma zatemnili. Gibljive lamele nam namreč omogočajo, da nastavimo želeni naklon lamel in se tako izognemo direktni sončni svetlobi v prostoru, hkrati pa v prostoru ustvarimo idealno ustvarjalno svetlobo.

Zunanje žaluzije z vidno omarico lahko vgrajujemo na že obstoječe objekte, ki jih obnavljamo. Profili in omarice zunanjih žaluzij z vidno omarico so lepih oblik in barv, zato estetsko dopolnijo podobo vašega doma. V podjetju Strle d.o.o. boste v standardni ponudbi barv zunanjih žaluzij našli belo, temno rjavo, srebrno in antracitno sivo, lahko pa se dogovorimo tudi za druge barve lamel in omaric zunanjih žaluzij, po barvni lestvici RAL.

V zunanjo žaluzijo z vidno omarico lahko vgradimo tudi komarnik in s  tem dobimo zmagovalno kombinacijo, ki nam omogoča kakovostno življenje v prostoru brez motečega brenčanja in pikanja žuželk.

Da bi naredili korak dlje za še večje udobje naših cenjenih strank, nudimo v podjetju Strle d.o.o. tudi možnost vgradnje motorjev v senčila. Senčila Strle z motorji lahko naše stranke upravljajo bodisi na daljinsko upravljanje ali na stikalo, možna pa je tudi povezava in upravljanje preko vašega pametnega mobilnega telefona.

 

Glede na vrsto vašega doma, hiše, stanovanja ali poslovnega prostora, lahko v podjetju Strle d.o.o. izbirate med različnimi vrstami lamel zunanjih žaluzij. Našim strankam nudimo kar štiri tipe lamel: T80, C80, Z90 in S90